Če ste brali vsaj zadnji dve objavi, v katerih je Slovaška omenjena z dobrim razlogom, k njima nujno prištejte še to: “Slovaški premier ustreljen.”


https://www.bbc.com/news/articles/cg6761ggxz1o “According to Slovak media reports, Prime Minister Robert Fico was shot several times. One in the abdomen, one in the head. He is in serious condition.” https://twitter.com/Poulin2012/status/1790745899884265691 Iskanje in razumevanje razlogov pogosto ni enostavna zadeva… Je pa nujno. “This comes only days after Fico formally & publicly rejected The WHO Global Pandemic Accord!!“ https://twitter.com/BGatesIsaPyscho/status/1790734452722725330...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni