Edini pogoj za najino udeležbo na volitvah


Letošnjih volitev (kruha in iger) se bova udeležila le, če bo kateri od kandidatov na TV soočenje prinesel sprintan A4, ali bolje A3 naslov te znanstvene objave in naredil eno minuto pojasnila vsebine in avtorstva. Zadošča že abstract. https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/66/182 Tako bo publika lahko sama poiskala in prebrala dokument. (Ps.: ta dokument in sorodne dokumente sem...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni