“Edino C19 cepivo, s katerim bi se – morda – cepil”


Vir: raziskovalec, preiskovalec in znalec – eden od “na prste prešteto” redkih, ki ga imamo “1. Ker je res cepivo. Vse, kar so vbrizgali v ljudi na Zahodu, so bile in so še vedno eksperimentalne genske terapije. Tisti, ki so za genske terapije v javnosti uporabljali termin cepiva, so kaznivo vede ali nevede zavajali javnost.https://www.bitchute.com/video/HZJYXtmoCBCy/ 2....

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni