Foto zabeležka zelo prijetnega, zanimivega in konstruktivnega pogovora z gospodom Ivico Lukanovićem.

Javna samopredstavitev

Gospod Ivica Lukanović, nekdanji župan Kastava, je predsednik SDP – PGŽ: Socijaldemokratska stranka Hrvaške – Primorsko-goranska županija. Fotografija je bila posneta ob sproščenem pogovoru (o pravni državi, znanosti, politiki, socialni državi, koronskih razmerah, športu, turizmu, medsosedskem sodelovanju ipd.) v lepi, četudi megleni Opatiji (3.1.2020).

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni