Grobo kršenje pravic delavcev invalidov se nadaljuje in stopnjuje iz leta v leto


Pravna politika, pravna praksa in zato sistemsko dejansko stanje glede uresničevanja in pravne, predvsem sodne zaščite pravic delavcev invalidov se nadaljuje in stopnjuje tudi zato, ker Ustavno sodišče RS (nerazumno ravnodušno in žaljivo) o teh vprašanjih rako rekoč ne želi meritorno presojati in odločati. Invalidnost je med posebej ustavno zaščitenimi osebnimi okoliščinami. Invalidi in delavci...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni