Idiokracija je nevarna – za osebno svobodo, za zdravje, za življenje – a idiokracija je in VSE TO JE Idiokracija

Psihologija politike

Idiokracija je, poenostavljeno, družbena ureditev, tudi družbeno stanje, kjer idioti na idiotski način vladajo idiotom, ki se vedejo, ravnajo in razmišljajo (ne pa tudi “mislijo”, ker razmišljanje in mišljenje nista sopomenki) idiotsko in se ukvarjajo z idiotizmi, pri čemer so iz dneva v dan večji idioti, idiokracija pa obsežnejša in močnejša, dokler ne postane totalna,...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni