Iz Obilja preko Vic do Pekla … in naprej

Psihologija politike

Pred tremi desetletji sem na strokovni konferenci slišal nekoga reči: »Rešimo zdravstvo, ustvarimo epidemijo!« Takrat ga nisem jemal dovolj resno. Imel je prav. Četudi takrat k temu ni dodal reševanja premožne elite, oligarhov, multi in nadnacionalnih mafijskih mrež, njihovih marionet in vazalov, ugonobitve večine prebivalstva, sistemske preureditve sveta, uresničevanja patološko sprevrženih zamisli starih in novih...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni