KAKO (morda?) PRIJETNO, LEPO, ENOSTAVNO, UDOBNO IN NEOBREMENJUJOČE JE VSE TO – ZA (morda?) NEKATERE


Bom pojasnil. Najprej zgodbo o NEDODELJENI ZOISOVI ŠTIPENDIJI. 1. – Ustavno sodišče VE, da se je vlagateljica (gre za vprašanje ZOISOVE ŠTIPENDIJE) “pritožila” in da je bila njena pritožba, tako kot vse druge pritožbe iz tega naslova, “zavrnjena”, četudi ne bi smela biti zavrnjena. – Ustavno sodišče VE, da je to splošna, utrjena, zakoreninjena praksa/način...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni