KER GRE ZA Z E L O POMEMBNO ZADEVO IN KER SEM PAČ “PRAVNIK”, MORAM JAVNOST OBVESTITI TUDI O TEM-POUDARJENO


Dr. Mateja Logar je NEKDO. Je vodja strokovne posvetovalne skupine Vlade RS, predstavnica vse slovenske zdravniške stroke in medicinske znanosti ter (koristen, zaupanja vreden) vir informacij, strokovnih in znanstvenih pojasnil, svaril, napotitev, strahov, predlogov, sugestij… slovenske javnosti. Garaško opravlja svoje delo, že mesece, vse dneve, najbrž tudi del noči, s tem pa prevzema breme privilegija...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni