Lutke, ki ničesar ne razumejo in lutke, ki nekaj malega slabo razumejo, a ker so samo lutke, so samo lutke


(Foto: spletna stran WHO.) Stalno omenjanje popolne medijske cenzure najbrž ni več potrebno. Je pa potrebna popolna medijska cenzura. Vlada je na 101. seji predlagala potrditev “pandemijske pogodbe” (ki, kot kaže, vendarle bo “pogodba”, saj so, kot se zdi, pokleknile in se priklonile vse lutke), na 102. seji pa seveda tudi sprememb IHR. Ker to NI...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni