Majhen korak za NIJZ, velik korak za informacije?


No, ni povsem tako, kot sem zapisal v naslov. A sprememba je skoraj zgodovinska, četudi se iz vseh nas še naprej norčujejo. Samo medklic. Morda kot energijsko in mentalno sporočilo k… b… dr. Jerali. Še enmu, zanj samega očitno velikemu med največjimi. Morda … https://chdorgproduction.gatsbyjs.io/chd-tv/events/covid-19-vaccines-what-they-are-how-they-work-and-possible-causes-of/covid19-vaccines-what-they-are-how-they-work-and-possible-causes-of-injuries/ Vselej so v odločbo, ki je vselej zavrnilna, zapisali, da...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni