Memorandum o izhodiščih za reformo pravne države


Pomanjkanje volje, želje, splošne pripravljenosti in drugih podobnih izhodišč za poglobljeno, konstruktivno in učinkovito strokovno razpravljanje v marsikaterem oziru bremeni tudi slovensko pravno stroko. Ljudje, ki predstavljajo za pravno državo najpomembnejša delovna okolja (začenši z ministri, državnimi sekretarji in svetovalci na ministrstvih), marsikdaj ne kažejo najprimernejšega odnosa do strokovne kritike, polemičnih strokovnih utemeljitev in drugačnih...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni