Ne le zanimivo – tudi napovedano


“We’ll know our disinformation program is complete when everything the American public believes is false.”  – William J. Casey, CIA Director (1981) “Zadnje čase tudi opažam, da je odločanje slovenskih sodišč (vsaj v kazenskih postopkih) postalo popolnoma nepredvidljivo. Strankam zato zelo težko napovem, kakšna bo odločitev sodišča, čeprav je pravo (vsaj zame) jasno. Ampak sem...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni