NE, OČITNO (MU, JIM, NAM) NI ŠE DOVOLJ


SPOŠTOVANE POLICISTKE IN SPOŠTOVANI POLICISTI, bilo mi je sporočeno, da je javna objava vaših imen in priimkov, nazivov, organizacijskih enot, kjer ste zaposleni in domnevne bruto plače avtorsko delo kategorično odstopljenega ministra. Seveda sem bil obveščen tudi o nekaterih drugih dejstvih in okoliščinah. Ne samo o tem, da približno 500 eur pri posameznih osebah pomeni...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni