O novem Sklepu in Odloku Vlade RS glede nošenja MASK (3. september 2020)


Motivacija: poskušam pomagati Vladi RS, da bi jo ljudje bolje razumeli. “Prepoved ali omejitev gibanja na okuženih območjih?” Ne. Prepoved gibanja? Da, pogojno. Omejitev gibanja? Da, pogojno. Gibanje? Da, pogojno. Okužena območja? Ne, niso določena. Neposredno ogroženo območje? DA. Posredno. Implicitno. Kot predpostavka. Statistično gledano. Ali morda ne? Edina možna razlaga za prebivalce in prebivalke...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni