Over 150 Lawyers ‘Condemn’ Denial of Julian Assange’s ‘Right to a Fair Trial’ in Open Letter


World11:38 GMT 17.08.2020(updated 13:35 GMT 17.08.2020) Get short URLby Mohamed Elmaazi 4240Subscribe The potential extradition of the WikiLeaks publisher to the US and his treatment whilst in the UK “sets a risky precedent for the entire democratic world”, according to legal experts who have signed on to a detailed open letter to the British Prime...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni