Pač, v naša življenja posegajo (ne le medicinsko, pač pa in žal tudi pravno) strokovno nepismeni ljudje na funkcijah – in so se šele dobro ogreli + katastrofa, ki sledi – zavarujte življenja otrok in mladih!


NIKAR NE POČIVAJTE. PRIHAJA NOVA ZDRAVSTVENA KATASTROFA, LAŽNA, Z NOVO PANDEMIJO, LAŽNO, Z NOVIMI UKREPI IN TESTIRANJI, LAŽNIMI… PRIHAJA NADGRADNJA PREVARANTSKE GOLJUFIJE! (Kar pojasnjujemo od 2020, redno.) https://lionessofjudah.substack.com/p/dr-michael-yeadon-theyre-at-it-again Za nikakršno naključje ni šlo. To je jasno od prvega dne. Kdor verjame, da gre tu za naključje, naj verjame še v miško, ki za izpadli zobek...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni