Pismo sindikata anonimnemu policistu iz Tarče: Ti si glas vseh nas


https://www.dnevnik.si/1042974668 Imam vsa tri pisma. Poslal mi jih je anonimni policist, z anonimnega naslova, neizsledljivega. Pravilno. Poklon predsedniku SPS, mag. Mlekušu – za javni odziv. Ponovljeno poudarjam: shodi, mirno, popolna tišina, sedenje na tleh, rože – pot, ki jo razumem kot razumni poskus v smeri, da policija sname čelade – in mirno, molče, tudi sede,...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni