Ponavljajmo, kot oni ponavljajo svoje laži: vse to je bilo popolnoma razumljivo in jasno že 2020


Ponavljajmo. Ponavljajmo. Media Continue to Lie About Gene Therapy Jab:– https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2023/07/12/mrna-covid-vaccines-gene-therapy.aspxhttps://media.mercola.com/ImageServer/Public/2023/July/PDF/mrna-covid-vaccines-gene-therapy-pdf.pdf Stefan Oelrich, eden od direktorjev Bayerja, se je jeseni 2021 (na Opening Ceremony – World Health Summit 2021) še javno norčeval iz tistih, ki so se pustili naplahtati z zavajajočo oznako.  https://youtu.be/OJFKBritLlc?t=5851 (od 1:37:30 dalje, seveda so zaprli komentarje) https://www.bayer.com/en/board-of-management/stefan-oelrich (Board of Management) So...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni