Ponosni na represijo


RA SLO. Petkova centrifuga. 8.10.2021. Avtor: Gorazd Rečnik. Zgleden novinarski prispevek sijanega novinarja, suverenega profesionalca. Poslušajte. https://www.rtvslo.si/4d/arhiv/174812034?s=radio Ali lahko en novinar in en prispevek obrneta potek dogajanja in javno RTV SLO preusmerita na pot, s katere je skrenila, pa z nje nikakor ne bi smela skreniti? Samo opomba pod črto: podpisal sem (sicer več mesecev...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni