Potrjena kontaminacija z DNK v avstralskih vialah Pfizer in Moderna .. NI varno za ljudi! … In kaj so “politiki” rekli, da je to varno in učinkovito?


Australian DNA CONTAMINATION Confirmed .. in Australian vials of Pfizer and Moderna .. NOT safe for Humans… What did our politicians say this was .. safe & effective?Julian Gillespie https://julesonthebeach.substack.com/p/australian-dna-contamination-confirmed?utm_source=post-email-title&publication_id=1956910&post_id=145359235&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=kabvt&triedRedirect=true&utm_medium=email Dogajanje in dogodek pred dnevi v in glede WHO? ne vidim razloga za veliko slavje in ne bom ga videl. https://doortofreedom.org/ Koristno: RAK IN IVERMEKTIN...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni