Pravica do izobraževanja v funkciji znanja: med formalizmom in konceptualizmom


Mezgec, M., A. Andrejašič in S. Rutar, ur. 2022. Interdisciplinarna obzorja visokošolske didaktike: raznolike poti do vednosti in znanja. Koper: Založba Univerze na Primorskem. https://doi.org/10.26493/978-961-293-160-5, str.11-40 https://plus.cobiss.net/cobiss/nuk/en/bib/97182467?db=nuk&ds=true Povzetek Pravna politika (seveda tudi praksa), glede univerz ponuja(/ta) stvarno utemeljene razloge za veliko zaskrbljenost. Tudi in predvsem, a ne samo v Sloveniji (gre za pomembno skupno lastnost...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni