Pravni idiotizem se stopnjuje, odgovornost in inteligenca, kar ju je še ostalo, skoraj nič, hitro drsita strmo navzdol


Tole je novinarka naslovila na ministrstvo za delo; To: MDDSZ SOJ <[email protected]>Subject: FW: Prošnja, Tednik TVS Pozdravljeni, za oddajo Tednik pripravljam prispevek o delavcih, ki so bili v času epidemije Covida-19 odpuščeni, ker so zavračali dokazovanje izpolnjevanja PCT pogojev na delovnem mestu. Prosim za kratek pogovor s pristojno osebo ministrstva za delo na to temo....

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni