Preveč ljudi se ničesar več ne sramuje.


Mainstream PR: https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/612e2c1ed5da2/v-zdravniskih-krogih-razprava-ali-bi-uvedli-obvezno-cepljenje-proti-covidu-19 *** ZDAJ? ŽE? KAR TAKOJ? Naprezanja v smeri uzakonitve cepljenja za covid je sprevrženost in razčlovečenje …, da, ki v zgodovini ima nekaj precedenčnih primerjav in stičišč. Nekaj jih je bilo procesiranih kot zločin, a ne vse. Dovolj je, da en sam človek nikoli ne odneha. Resolucije seveda niso pravno zavezujoče. Tudi...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni