Prijatelj je komentiral: “Psih… misli, da je smešen.”


Dr. Roman Jerala. Njegova tviteraška “prvoaprilska šala.” Zabava. Ugodje. Navdušenje nad lastnim antihumorjem. Kako osupljivo ignorantsko, sprevrženo, sramotno. Neopisljivo. Dih zastane. Kri zaledeni. V danih okoliščinah, ob danih družbenih dejstvih, ob znanstvenih in empiričnih dognanjih in utemeljitvah, tolikšnih in tako dolgotrajnih, tako jasnih, dokazanih in neizpodbitnih…, do kraja, skrajno pobalinsko, žaljivo, porogljivo, ponižujoče, posmehljivo –...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni