Prosti pad


Za vas raziskuje: T.T. “Ed Dowd in naraščanje števila zaposlenih invalidov v ZDA https://twitter.com/DowdEdward/status/1677761897469464577 https://threadreaderapp.com/thread/1677761886438432768.html Le kaj bi lahko bil vzrok tega trenda? Lahko sta le Covid in globalno segrevanje. “Cepiva” po definiciji ne morejo biti; ta so lahko le vzrok boljšega javnega zdravja. Vedno bolj mi gre na smeh, ko idiokratični klovni vseh vrst...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni