Humanisti? Človekoljubi? Strokovni suvereneži? Odgovorneži? Znanstveniki? Dnevnopolitični pobalini? Psihopati? ‘Idiotes’? ‘Retardiranci’? Drugo?


V V čet., 20. apr. 2023 ob 14:38 je oseba Helena Malnar <[email protected]> napisala:Spoštovani,v priponki vam pošiljam zavrnilno odločbo na vaše povpraševanje po informacijah javnega značaja.Lepo pozdravljeni, Helena Malnar Spoštovani, zoper odločbo št. 090-25/2023-2 (272) vlagam pritožbo. Pritožbeni razlog: Iz nove zavrnilne odločbe očitno izhaja, da organ “z inormacijo razpolaga”, saj je ta očitni del...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni