RESNICA je mislečim ljudem jasna ves čas. A počasi buta na plano po vseh šivih … Razen v mainstream sramotnih medijih.


Dobro, pa bom, spet, ponovno, še enkrat, zopet… Prav, bom. 1. Psihopat nikoli ne bo za rešetkami in v samici. Mediji, mainstrimovska ubogost in sramota od medijev, tega ne bodo objavili. Sedite. Za nekaj se primite, oprimite se nečesa … https://www.facebook.com/MileticMarin/videos/414462513896238/?extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C Daljše: https://twitter.com/jamesmelville/status/1522471725480517633 OK? 2. Zrak: https://www.logicno.com/politika/mirnes-ajanovic-ispitao-pijesak-prljave-kise-iz-sahare-rezultati-su-sokantni.html Dopolnjeno, širše: https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/spanjolska-vlada-priznala-je-prskanje-chemtrailsa-na-gradane-po-nalogu-un-a.html#spanjolska-ima-povijest-koristenja-zracnih-medija-za-promjenu-vremena In gremo ‘guglat’ uredbo, omenjeno...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni