Se jim res začenjajo odpirati oči – in (raz)um? Dvomim.


The Media is the Virus It’s no wonder that mainstream media is barely limping along on life support. https://flccc.substack.com/p/the-media-is-the-virus?utm_source=post-email-title&publication_id=389005&post_id=138049461&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=1w0spx&utm_medium=email Tudi Hrvati nas prehitevajo po desni. Za slovenske anti-“novinarje” so že četrto leto edini zdravniki, ki obstajajo na planetu Zemlja, za mnenja glede Covida in “cepiv” svetovno znani geniji in čudodelci Beović, Logar in Ihan. Pei...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni