Še malo RESNICE


Ne samo enormno presežna smrtnost. Ne samo, da je najvišja v državah z najvišjim odstotkom mRNA cepljenih prebivalcev. Seveda narašča tudi število ljudi, ki zbolevajo. Korelacija je ista: višji obseg cepljenosti, hitrejše in obsežnejše zbolevanje ljudi. V največji nevarnosti in na največjem udaro so mRNA cepljeni ljudje. Večkrat so cepljeni, bolj so v nevarnosti, hitreje...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni