Športni (neo)narcisizem ali Laž o žrtvovanju za druge

Psihologija politike

Osupljivo, kako zlahka, skoraj onkraj minimalnih kriterijev razumnosti in dostojnosti, se v medijih določene posameznike javno označuje za »junake«. In se jim za početja, ki so marsikdaj le odraz duševne stiske, v najboljšem primeru pa kratkočasni hobiji, podčrtani z nezadržno željo po samopromociji, (dobesedno!) pripisuje »žrtvovanje za druge« ali kar »junaštva«. Z »junaki« so mediji...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni