Spregledano veliko razkritje gadnega frajerja

Nekategorizirano

Ta gadni frajer, veliki intelektualec, izobraženec, strokovnjak, mislec…., visoki funkcionar aktualne oblasti, “Šarčev človek”, človek z močjo in vplivom…, je bil za to veliko in pronicljivo razkritje večkrat nagrajen. Upravičeno. Morda bi že samo za to lahko bil bolje nagrajen, z višjo funkcijo, s še večjim vplivom in še več moči. Seveda v smislu solidarnostnega...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni