The Universal Declaration of Human Rights


The Universal Declaration of Human Rights (UDHR) is a milestone document in the history of human rights. Drafted by representatives with different legal and cultural backgrounds from all regions of the world, the Declaration was proclaimed by the United Nations General Assembly in Paris on 10 December 1948 (General Assembly resolution 217 A) as a...

Registracija in naročilo

Registrirajte se v Ustavniški blog in si s tem ustvarite svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do vseh objav. Registracijo opravite samo enkrat.

Pri registraciji boste morali posredovati vse zahtevane podatke za aktivacijo vašega uporabniškega profila, sicer vaš uporabniški profil ne bo aktiven, zato sledite spodnjim navodilom in pravilno izpolnite spodnji obrazec.

Svetujemo vam, da vaše uporabniško ime in geslo skrbno varujete, da ga ne posredujete tretjim osebam ter da ju na javnih računalnikih ne shranjujete, saj lahko pride do zlorabe vaših podatkov.

V kolikor imate dodatna vprašanja v zvezi z registracijo/prijavo, se za podrobnejše informacije obrnite na [email protected].

Vpišite vaše ime.
Vpišite vaš priimek.
Vnesite veljaven elektronski naslov. E-poštni naslov mora vsebovati znak @.Ob nepravilnem vnosu e-naslova, se ne boste mogli prijaviti v sistem. Vpišite vaš e-naslov ali pa vnešeni e-naslov ni v pravilnem formatu.
Vnesite uporabniško ime, s katerim se boste kasneje želeli prijaviti v sistem. Uporabniško ime naj bo nekakšen vzdevek, ki ne razkriva vaših osebnih identifikacijskih podatkov in si ga boste zlahka zapomnili. Vpišite vaše uporabniško ime, s katerim se boste prijavili, ko boste dostopali do člankov.
Vnesite geslo, s katerim se boste kasneje želeli prijaviti v sistem. Geslo naj bo drugačno od uporabniškega imena. Svetujemo vam, da kot geslo ne uporabljate svojih osebnih podatkov, ki bi jih lahko nekdo, ki te vaše podatke pozna, uganil ( npr. datum rojstva, ime otroka, ipd). Vpišite vaše geslo.
Vpišite naslov vašega bivališča.
Vpišite poštno številko.
Vpišite kraj.

Izberite paket po vaših željah:
Po plačilu polletne naročnine imate dostop do vseh objav na blogu za obdobje šestih mesecev. Plačilo poravnate ob registraciji. Vaš uporabniški račun bo aktiven, ko pregledamo vašo prijavo in ko se plačilo zabeleži (v roku osmih delovnih dni).
Po plačilu letne naročnine imate dostop do vseh objav na blogu za obdobje dvanajstih mesecev. Plačilo poravnate ob registraciji. Vaš uporabniški račun bo aktiven, ko pregledamo vašo prijavo in ko se plačilo zabeleži (v roku osmih delovnih dni).
Če ste član/članica organizacije, imate po plačilu letne naročnine dostop do objav za obdobje dvanajstih mesecev. Ob registraciji morate priložiti tudi potrdilo o svojem statusu (npr. pdf podpisane pristopne izjave), sicer vaš uporabniški račun ne bo aktiven. Vaš uporabniški račun bo aktiven, ko prejmemo vaše plačilo. Plačilo poravnate ob registraciji. Vaš uporabniški račun bo aktiven, ko pregledamo vašo prijavo in ko se plačilo zabeleži (v roku osmih delovnih dni). V kolikor še niste član/članica in bi to želeli postati, morate najprej podpisati pristopno izjavo in poravnati članarino. Za postopkovne podrobnosti lahko pišete na [email protected]).
Če ste član/članica organizacije, imate po plačilu polletne naročnine dostop do objav za obdobje šestih mesecev. Ob registraciji morate priložiti tudi potrdilo o svojem statusu (npr. pdf podpisane pristopne izjave), sicer vaš uporabniški račun ne bo aktiven. Vaš uporabniški račun bo aktiven, ko prejmemo vaše plačilo. Plačilo poravnate ob registraciji. Vaš uporabniški račun bo aktiven, ko pregledamo vašo prijavo in ko se plačilo zabeleži (v roku osmih delovnih dni). V kolikor še niste član/članica in bi to želeli postati, morate najprej podpisati pristopno izjavo in poravnati članarino. Za postopkovne podrobnosti lahko pišete na [email protected]).
Po plačilu polletne naročnine imate dostop do vseh objav na blogu za obdobje šestih mesecev. Plačilo poravnate ob registraciji. Vaš uporabniški račun bo aktiven, ko pregledamo vašo prijavo in ko se plačilo zabeleži (v roku osmih delovnih dni). Ob registraciji morate priložiti tudi potrdilo o svojem statusu, sicer vaš uporabniški račun ne bo aktiven.
Po plačilu letne naročnine imate dostop do vseh objav za obdobje dvanajstih mesecev. Plačilo poravnate ob registraciji. Vaš uporabniški račun bo aktiven, ko pregledamo vašo prijavo in ko se plačilo zabeleži (v roku osmih delovnih dni). Ob registraciji morate priložiti tudi potrdilo o svojem statusu, sicer vaš uporabniški račun ne bo aktiven.
Po plačilu letne naročnine imate dostop do vseh objav na blogu za obdobje dvanajstih mesecev. Plačilo poravnate ob registraciji. Vaš uporabniški račun bo aktiven, ko pregledamo vašo prijavo in ko se plačilo zabeleži (v roku osmih delovnih dni). Ob registraciji morate priložiti tudi potrdilo o svojem statusu, sicer vaš uporabniški račun ne bo aktiven.
Po plačilu letne naročnine imate dostop do vseh objav za obdobje dvanajstih mesecev. Plačilo poravnate ob registraciji. Vaš uporabniški račun bo aktiven, ko pregledamo vašo prijavo in ko se plačilo zabeleži (v roku osmih delovnih dni). Ob registraciji morate priložiti tudi potrdilo o svojem statusu, sicer vaš uporabniški račun ne bo aktiven.
Po plačilu mesečne naročnine imate dostop do vseh objav na blogu za obdobje enega meseca. Plačilo poravnate ob registraciji. Vaš uporabniški račun bo aktiven, ko pregledamo vašo prijavo in ko se plačilo zabeleži (v roku osmih delovnih dni).
Vsi, ki bi želeli, če bi želeli, finančno podpreti avtorjevo javno delo, predvsem pa obstoj, urejanje »Ustavniškega bloga« in vsebine na njem ter obstoj in delovanje INŠTITUTA USTAVNIK – PRAVNI INŠTITUT DR. ANDRAŽA TERŠKA, a vam nobena od zgornjih možnosti ne ustreza, lahko po Vaši finančni in moralni presoji poljuben znesek nakažete na TRR inštituta, a je ob tem nujno, da v naslednjem koraku izberete plačilo prek UPN, saj boste le na ta način lahko vpisali poljuben znesek.
Izberite vaš paket.

Potrdilo o statusu morajo priložiti člani/članice Inštituta Ustavnik ali katere od organizacijskih enot Sindikata Sonce Slovenije, študentje, upokojenci in upokojenke ter osebe, ki živijo od socialnih pomoči. Maksimalna dovoljena velikost datoteke je 5 MB. Potrdilo je lahko v obliki jpg, jpeg, png, word (doc, docx) ali pdf.

Z registracijo na Ustavniški blog uporabnik potrjuje, da je prebral pogoje uporabe, se z njimi strinja in jih sprejema v celoti. Inštitut USTAVNIK bo z vašimi osebnimi podatki ravnal vestno in skrbno v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov in jih ne bo posredoval nepooblaščenim osebam. Inštitut USTAVNIK na vaša sporočila, v zvezi z vprašanji, ki so že navedeni v pogojih, nanje ne bo odgovarjal.
Strinjati se morate s pogoji uporabe.
Meni