TISTEGA, KAR POČNEM (KAR ‘SE GREM’), NE POČNEM ZATO, DA BI SE MI “VERJELO.” IN NE IŠČEM, NE PRIČAKUJEM, NE ŽELIM APLAVZA, NITI SORODNIH ČUSTVENIH ODZIVOV. ZATO TOČNO DOLOČENO NEKAM NE ZAHAJAM.


1. Uvodoma povem, da mi je bilo pojasnjeno iz prve roke, kaj se je zgodilo in dogajalo na zadnjem protestu. Iz prve roke sem tudi slišal, kdo naj bi se s točno določenim nekom dogovoril za točno določena ravnanja v točno določenem trenutku. Pojasnjeno mi je bilo tudi tudi, kdo naj bi nastopal v polni...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni