Tudi te informacije “ne obstajajo”

Nekategorizirano

Spoštovani, po tej poti vljudno in v dobri veri vlagam PRITOŽBO zoper odločbo v priponki; 090-82/2022-3 (272). Pritožbeni razlogi so naslednji: 1. Ne razumem, zakaj izrek odločbe vsebuje ponovno zavrnitev (vselej je odločba zavrnilna)? Trdim, da to iz odločbe ni mogoče jasno razbrati. Tega posebej ne razumem, ker se je zgodil zgodovinski premik: tokrat je...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni