Ustavno sodišče je na najboljši poti, da pospešeno izgubi vso integriteto


Zapisal bom le bistveno. Pred časom sem javno objavil članek, v katerem sem pojasnil, kaj počne ustavno sodišče in kako je v predzadnji odločitvi, ki me osebno in neposredno zadeva kot pobudnika, zapisalo laž in me tudi osebno razžalilo. Članek je dostopen tule: https://www.iusinfo.si/medijsko-sredisce/kolumne/299994 Pisal sem pismo predsedniku ustavnega sodišča, dvema sodnikoma in generalnemu sekretarju...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni