USTAVNOPRAVNA ANALIZA (jesenskega, 2020) PREDLOGA SPREMEMB ZAKONA O NALEZLJIVIH BOLEZNIH (ZNB) IN SPREJETEGA ZNB-B

E-knjiga

Strokovna e-monografija. Dokument je v .pdf obliki dostopen na spodnji povezavi: — Ključne besede: Zakon o nalazljivih boleznih (ZNB, ZNB-), Ustava RS, Ustavno sodišče Republike Slovenije, Evropsko sodišče za človekove pravice, cepiva, obvezno cepljenje, pravica do pravične odškodnine, Vavrička in drugi proti Republiki Češki, Compulsory vaccination. Key words: Communicable Diseases Act (ZNB, ZNB-), Constitution of...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni