Vas je obiskal inšpektor, seveda zaradi preverjanja »pogoja PCT«? Zakaj mu dovolite, da vas vznemirja? Zakaj se ga in jih ‘bojite’? Zakaj plačate globo, če jo izrečejo? Ponovim, kaj storiti.


Pravni odgovor je kategoričen, ker drugačen po zakonodaji ne more in ne sme biti: po veljavni slovenski zakonodaji z naslova »PCT pogoja« ni mogoče storiti prekrška, niti kaznivega dejanja, in inšpektor ali inšpektorica s tega naslova nima nikakršnih zakonskih pooblastil. Inšpektorji in inšpektoriceRS še naprej obiskujejo fizične in pravne osebe zaradi nadzora nad preverjanjem izpolnjevanja...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni