Verjamem, da mi členov Kazenskega zakonika za ta prozorni zločin ni treba navajati


Sabina Senčar ni samo popisala in opozorila na neko malo napako, ali nerazumnost, ali skrivnostnost, ali na (pa že to bi bilo zeelooo huudooo!!) strokovno napakico. Njen popis teme bi moralo tožilstvo zapopasti kot hipno prioriteto, ob kateri zmanjka časa za konkreten spanec; https://x.com/Domen_G/status/1797981573822005507?t=kTnrYS6M23Xs9M3Ys0jg4w&s=19 https://www.facebook.com/sabinasencar.predsedni.ca Poklon! T.T.: “Na tej fotki je približno 200 ameriških šolskih...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni