Vljudna zdravstvena sugestija – za četrtek in petek


Ker vam slovenski mediji tega ne bodo svarilno sporočili. Vsaj zasledil nisem novice o tem. Od 21. do 22. oktobra, torej jutri, četrtek in pojutrišnjem, v petek, ves dan, bo, kot pojasnjujejo meteorologi, Slovenijo dosegel učinek bruhajočega vulkana na otoku La Palma. Do Slovenije bo prišel oblak žveplovega dioksida (SO2). Najvišja koncentracija presega več kot...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni