ZA DELAVSKE PRAVICE …


… SKUPAJ DO CILJA. Plakate posredujemo svojim članom in sindikalnim zaupnikom. Lahko se obesijo po sindikalnih oglasnih deskah in na drugih, vidno izpostavljenih mestih sindikatov in drugih organizacij. Plakat ima vgrajeno QR kodo, ki se jo samo skenira in sistem preusmeri na vlogo, ki jo nato oseba samo še podpiše z SMS-PASS ali digitalnim potrdilom....

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni