Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o osnovni šoli


https://e-uprava.gov.si/si/drzava-in-druzba/e-demokracija/predlogi-predpisov/predlog-predpisa.html?id=15598 Šel sem po vrsti. Nisem pa pisaril na gov.si, komentarje in kritike, ker JIH NE ZANIMAJO IN TEGA NIHČE OD GOSPODE NE BERE. Aktualni minister je bil nedavno moj (nadrejeni) sodelavec. Dobro sva se razumela. Prijazen, simpatičen. Ne zdi pa se mi dober minister. Vseeno sem nanizal seznam – ustavnih spornosti, očitnih neustavnosti in...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni