“Zgodovina” mRNA postopka in pričevanje dr. Robert Malone


Nature: https://www.nature.com/articles/d41586-021-02483-w The Defender: https://acprimetime.com/atlantic-city-questions-alleged-admissions-from-pfizer-execs/ https://en.wikipedia.org/wiki/Non-disclosure_agreement ZAKAJ PRAV NOBEN SLOVENSKI MEDIJ NE ŽELI JAVNOSTI RAZKRITI IN POJASNITI VSEBINE POGODB MED PFEIZERJEM IN MODERNO NA ENI STRANI TER EU IN POSAMEZNIMI DRŽAVAMI NA DRUGI?! Mar res prav zato, ker je ta vsebina ZAVRŽNA?! Federal Judge Grants Injunction Against NY COVID-19 Vaccine Mandate for Health Care Workers...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni