“Zgodovina” mRNA postopka in pričevanje dr. Robert Malone


Nature: https://www.nature.com/articles/d41586-021-02483-w The Defender: https://acprimetime.com/atlantic-city-questions-alleged-admissions-from-pfizer-execs/ https://en.wikipedia.org/wiki/Non-disclosure_agreement ZAKAJ PRAV NOBEN SLOVENSKI MEDIJ NE ŽELI JAVNOSTI RAZKRITI IN POJASNITI VSEBINE POGODB MED PFEIZERJEM IN MODERNO NA ENI STRANI TER EU IN POSAMEZNIMI DRŽAVAMI NA DRUGI?! Mar res prav zato, ker je ta vsebina ZAVRŽNA?! Federal Judge Grants Injunction Against NY COVID-19 Vaccine Mandate for Health Care Workers...

Registracija in naročilo

Registrirajte se v Ustavniški blog in si s tem ustvarite svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do vseh objav. Registracijo opravite samo enkrat.

Pri registraciji boste morali posredovati vse zahtevane podatke za aktivacijo vašega uporabniškega profila, sicer vaš uporabniški profil ne bo aktiven, zato sledite spodnjim navodilom in pravilno izpolnite spodnji obrazec. V kolikor boste plačilo izvedli preko UPN obrazca, bo vaš uporabniški račun aktiven v roku 8 delovnih dni od dneva prejetja vašega plačila na TRR »Inštituta Ustavnik« oz. v najkrajšem možnem času, če je razlog za to višja sila.

Svetujemo vam, da vaše uporabniško ime in geslo skrbno varujete, da ga ne posredujete tretjim osebam ter da ju na javnih računalnikih ne shranjujete, saj lahko pride do zlorabe vaših podatkov.

V kolikor imate dodatna vprašanja v zvezi z registracijo/prijavo, se za podrobnejše informacije obrnite na [email protected].

Vpišite vaše ime.
Vpišite vaš priimek.
Vnesite veljaven elektronski naslov. E-poštni naslov mora vsebovati znak @.Ob nepravilnem vnosu e-naslova, se ne boste mogli prijaviti v sistem. Vpišite vaš e-naslov ali pa vnešeni e-naslov ni v pravilnem formatu.
Vnesite uporabniško ime, s katerim se boste kasneje želeli prijaviti v sistem. Uporabniško ime naj bo nekakšen vzdevek, ki ne razkriva vaših osebnih identifikacijskih podatkov in si ga boste zlahka zapomnili. Vpišite vaše uporabniško ime, s katerim se boste prijavili, ko boste dostopali do člankov.
Vnesite geslo, s katerim se boste kasneje želeli prijaviti v sistem. Geslo naj bo drugačno od uporabniškega imena. Svetujemo vam, da kot geslo ne uporabljate svojih osebnih podatkov, ki bi jih lahko nekdo, ki te vaše podatke pozna, uganil ( npr. datum rojstva, ime otroka, ipd). Vpišite vaše geslo.
Vpišite naslov vašega bivališča.
Vpišite poštno številko.
Vpišite kraj.

Izberite paket po vaših željah:
Po plačilu polletne naročnine imate dostop do vseh objav za obdobje šestih mesecev. Plačilo poravnate ob registraciji. Vaš uporabniški račun bo aktiven, ko pregledamo vašo prijavo in ko se plačilo zabeleži – v roku osmih delovnih dni oz. v najkrajšem možnem času, če je razlog za to višja sila.
Po plačilu letne naročnine imate dostop do vseh objav za obdobje dvanajstih mesecev. Plačilo poravnate ob registraciji. Vaš uporabniški račun bo aktiven, ko pregledamo vašo prijavo in ko se plačilo zabeleži – v roku osmih delovnih dni oz. v najkrajšem možnem času, če je razlog za to višja sila.
Če ste član/članica organizacije, imate po plačilu letne naročnine dostop do objav za obdobje dvanajstih mesecev. Ob registraciji morate priložiti tudi potrdilo o svojem statusu (npr. pdf podpisane pristopne izjave), sicer vaš uporabniški račun ne bo aktiven. Vaš uporabniški račun bo aktiven, ko prejmemo vaše plačilo oz. v najkrajšem možnem času, če je razlog za to višja sila – težave s spletno banko, odsotnost, izklop interneta, izredne razmere,…). Plačilo poravnate ob registraciji. Vaš uporabniški račun bo aktiven, ko pregledamo vašo prijavo in ko se plačilo zabeleži (v roku osmih delovnih dni). V kolikor še niste član/članica in bi to želeli postati, morate najprej podpisati pristopno izjavo in poravnati članarino. Za postopkovne podrobnosti lahko pišete na [email protected].
Če ste član/članica druge sindikalne organizacije organizacije, imate po plačilu letne naročnine dostop do objav za obdobje dvanajstih mesecev. Ob registraciji morate priložiti tudi potrdilo o svojem statusu (npr. pdf podpisane pristopne izjave v sindikat, scan članske izkaznice), sicer vaš uporabniški račun ne bo aktiven. Vaš uporabniški račun bo aktiven, ko prejmemo vaše plačilo oz. v najkrajšem možnem času, če je razlog za to višja sila (npr. izklop interneta, težave s spletno banko, odsotnost, izredne razmere). Plačilo poravnate ob registraciji. Vaš uporabniški račun bo aktiven, ko pregledamo vašo prijavo in ko se plačilo zabeleži (v roku osmih delovnih dni). Za postopkovne podrobnosti lahko pišete na [email protected].
Po plačilu letne naročnine imate dostop do objav za obdobje dvanajstih mesecev. Ob registraciji morate priložiti tudi potrdilo o svojem statusu, sicer vaš uporabniški račun ne bo aktiven. Plačilo poravnate ob registraciji. Vaš uporabniški račun bo aktiven, ko pregledamo vašo prijavo in ko se plačilo zabeleži – v roku osmih delovnih dni oz. v najkrajšem možnem času, če je razlog za to višja sila.
Po plačilu letne naročnine imate dostop do vseh objav na blogu za obdobje dvanajstih mesecev. Plačilo poravnate ob registraciji. Vaš uporabniški račun bo aktiven, ko pregledamo vašo prijavo in ko se plačilo zabeleži (v roku osmih delovnih dni). Ob registraciji morate priložiti tudi potrdilo o svojem statusu, sicer vaš uporabniški račun ne bo aktiven.
Po plačilu letne naročnine imate dostop do vseh objav za obdobje dvanajstih mesecev. Plačilo poravnate ob registraciji. Vaš uporabniški račun bo aktiven, ko pregledamo vašo prijavo in ko se plačilo zabeleži (v roku osmih delovnih dni). Ob registraciji morate priložiti tudi potrdilo o svojem statusu, sicer vaš uporabniški račun ne bo aktiven.
Po plačilu mesečne naročnine imate dostop do vseh objav na blogu za obdobje enega meseca. Plačilo poravnate ob registraciji. Vaš uporabniški račun bo aktiven, ko pregledamo vašo prijavo in ko se plačilo zabeleži (v roku osmih delovnih dni).
Vsi, ki bi želeli, če bi želeli, finančno podpreti avtorjevo javno delo, predvsem pa obstoj, urejanje »Ustavniškega bloga« in vsebine na njem ter obstoj in delovanje INŠTITUTA USTAVNIK, a vam nobena od zgornjih možnosti ne ustreza, lahko po Vaši finančni in moralni presoji poljuben znesek nakažete na TRR inštituta, a je ob tem nujno, da v naslednjem koraku izberete plačilo prek UPN, saj boste le na ta način lahko vpisali poljuben znesek.
Izberite vaš paket.

Potrdilo o statusu morajo priložiti člani/članice »Inštitut Ustavnik« in člani drugih sindikalnih organizacij, študentje, upokojenci in upokojenke ter osebe, ki živijo od socialnih pomoči. Maksimalna dovoljena velikost datoteke je 5 MB. Potrdilo je lahko v obliki jpg, jpeg, png, word (doc, docx) ali pdf.

Z registracijo na Ustavniški blog uporabnik potrjuje, da je prebral pogoje uporabe, se z njimi strinja in jih sprejema v celoti. »Inštitut Ustavnik« bo z vašimi osebnimi podatki ravnal vestno in skrbno v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov in jih ne bo posredoval nepooblaščenim osebam. »Inštitut Ustavnik« na vaša sporočila, v zvezi z vprašanji, ki so že navedeni v pogojih, nanje ne bo odgovarjal.
Strinjati se morate s pogoji uporabe.
Meni