Ivermectin, znanost, znanstveniki, ambulantni zdravniki in PROTOKOLI ZDRAVLJENJA COVID-19… vs. prof.dr. B. Beović


1. Najprej doktorica vseh doktoric in doktorjev znanosti: 2. Potem pa znanstveniki in zdravniki, ki so po njenem mnenju “nestrokovnjaki” – četudi ne samo raziskujejo, ampak tudi dnevno ZDRAVIJO bolnike. https://www.thedesertreview.com/health/local-frontline-doctors-modify-covid-treatment-based-on-results/article_9cdded9e-962f-11eb-a59a-f3e1151e98c3.html Dr. Brian Tyson je IVERMECTIN je začel uporabljati novembra lani. Do takrat je delal po Zelenkovem protokolu. Oktober 28, 2020: Že tu dr. Tyson...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni