KOVIDNA PREVENTIVA (PROFILAKSA) IN ZZ – ZGODNJE ZDRAVLJENJE: namesto sramotnega molka slovenskega zdravstva (ali Kako ostati zdrav)


“Kar se covida tiče je na moji polici nekaj metrov prebranih publikacij in dve leti izkušenj iz neposrednega dela… Zanimivo pa bo, če bodo nekega dne »neodvisni strokovnjaki in znanstveniki« sedli za krmila letal, v kontrolne sobe jedrskih elektrarn … Tyson in podobni bi me seveda lahko prepričali z znanstvenimi dokazi, ki pa jih nimajo....

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni