IZSTOP IZ ZDRAVNIŠKE ZBORNICE SLOVENIJE – temu se reče “Dejanje”, z velikim, največjim D!


Spoštovani, Prosim, za izpis iz članstva v Zdravniški zbornici Slovenije (ZZS) zaradi zame strokovno, znanstveno, etično in pravno nesprejemljivih navodil/ravnanj  vodstva ZZS. OBRAZLOŽITEV Kot zdravnik sem ob pojavu nove nalezljive bolezni Covid-19 pričakoval, da bo vodstvo ZZS: 1./predlagalo/zahtevalo obvezno obdukcijo domnevno umrlih zaradi okužbe z virusom SARS-COV-2. Z obdukcijami bi kmalu poznali delež umrlih zaradi bolezni...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni